Sanitas Kártya - jó adni és jó kapni…

Csatlakozzon Ön is a Sanitas Kártya Partner Programhoz és lépjen szintet ügyfél elköteleződésben és márkaépítésben!

A Sanitas Kártya célja:

Ezért éri meg csatlakozni:

Amit biztosítunk:

Elfogadóhelyek:

-10%
1587_9OnygWuI3QOAOFfj_logo
Corden Pápa
-10%
1564_6yzTUnX0BxA9cXvi_logo
Corden Laborszolgáltatások Budapest XXIII.
-10%
1739_Cd6u9mWX2zDT9BHj_logo
Geers Halláscentrum Szolnok
-15%
1791_KJqwaMGGq82pBXZp_logo
Aquarius Élményfürdő Gyógyászati részleg
-10%
1795_186yVeZyDs4FuobW_logo
Rábabrill Optika Kapuvár
-5%
237_On5p2CoCtbqw72Dz_logo
TritonLife Miskolc Macroklinika
-10%
256_fIKbtckxpK9bCrSp_logo
Platán Magánklinika és Sebészeti Központ
-10%
869_4a5IVOSLHz3aPH2J_logo
Doktor24 CityZen Egészségközpont
-20%
1624_8R3JmzT05A56GdyO_logo
Optic World Zalaegerszeg
-10%
1577_AYR9n3QAPjmEICWu_logo
Corden Kiskunfélegyháza

A Sanitas Kártya Magyarország első, szolgáltató független, országos egészségügyi kedvezmény kártyája, ami elérhető a Sanitas Kártya mobil applikációban, a szolgáltatók egyedi applikációjában és kérés esetén fizikai kártyaként is. 

 

A Sanitas Kártya célja:

  • bővíteni a magánegészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevők körét
  • növelni az online foglalások részarányát
  • csökkenteni a lemondások számát
  • törzsvevő élményt adni a visszatérő pácienseknek.

 

A kártya éves előfizetés mellett váltható ki. Érvényességi ideje és a kedvezményre jogosult személy neve, a rajta lévő QR-kód leolvasásával ellenőrizhető.

 

A Sanitas Kártya koncepciója:

Az  Elfogadóhelyek 5-25%-os kedvezményeket biztosítanak a Sanitas Kártyát (mobil applikációt) felmutató pácienseknek.  

 

Az Elfogadóhelyek között a diagnosztikai és fogászati szolgáltatók mellett megtalálhatók a legjelentősebb járóbeteg szakellátást biztosító magánegészségügyi szolgáltatók  is. 


Bővebb információért KATTINTSON IDE!

Jogi személyiséggel rendelkező egyéni vagy társas vállalkozások. Csatlakozhatnak elfogadóhelyek, média partnerek, értékesítői hálózatok, illetve egyéni vállalkozók is. 

Amennyiben elfogadóhelyként is szeretne csatlakozni, kérjük KATTINTSON IDE!

Töltse ki adataival a weboldalon található regisztrációs űrlapot és fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket. Egyedi igényeit, kérdéseit és kéréseit tüntesse fel a Megjegyzés mezőben.

A csatlakozás lépései:

Regisztráció és ÁSZF elfogadása

Töltse ki a mellékelt űrlapot és regisztráljon a rendszerbe

Egyedi igények meghatározása

Amennyiben Ön elfogadóhely, illetve egyéb egyedi igényei vannak kérjük írja le a Megjegyzés mezőbe és keresni fogjuk ezek megbeszélése érdekében. Egyedi igények esetén az ÁSZF mellett külön Megállapodási szerződést kötünk. 

Ajánlói rendszer használata

Ajánlói linkek kihelyezése (e-mailek, weboldal, foglalási rendszer, mobil applikáció), értékesítést támogató eszközök készítése, valamint egyedi megállapodás esetén Saját értékesítési landing oldal és co-branded kártya készítés.

Ajánlói link

Helyezze el weboldalán, hirdetéseiben, e-mailjeiben a Sanitas Kártya ajánlói linkjét.  Medio rendszer használata esetén csak pár kattintás.

Offline ajánlási lehetőség

Helyezze el a Sanitas Kártya plakátját vagy ajánlói kártyáját saját intézményében és az azon lévő egyedi QR-kóddal regisztrált Kártyatulajdonosokat Önhöz kapcsoljuk. 

API kapcsolat

Lehetősége van saját rendszeréből közvetlenül Kártyatulajdonosokat regisztrálni a Sanitas Affiliate rendszerbe az erre kialakított Sanitas Affiliate API integrációjával. 

Egyedi kedvezmények

A nagyobb elérés érdekében biztosítson egyedi kedvezményeket a Sanitas Kártya előfizetési díjából az erre a célra biztosított kupon kódokkal. 

Ügyfélfiók

Kimutatások, statisztikák és elszámolások kezelése.

Saját ajánlói landing oldal

Egyedi megegyezés keretében elkészítjük egyedi Sanitas ajánlói landing oldalát amit akár saját weboldalán is elhelyezhet! 

Co-branded kártya

Egyedi megegyezés keretében lehetőség van saját márkás Sanitas Kártya kibocsátására is. Ennek részletei miatt keressen minket egyeztetés céljából!

A Sanitas Kártya Partner Program lehetőséget kínál közvetlen értékesítésre és ajánlásra is. 

Értékesítés

  • Értékesítés esetén a Partnernek lehetősége van előre megvásárolni a Sanitas Kártya előfizetésre jogosító kuponokat és azokat értékesíteni ügyfelei részére, akik ezzel díjmentes éves előfizetést kapnak. 
  • A vételár a Santas Kártya mindenkori előfizetési díjának 80%-a. 

Ajánlás

  • A Partner az erre a célra kifejlesztett ajánlói eszközöket használja Sanitas Kártya értékesítésre. (Egyedi affiliate URL, visszaigazoló e-mailekben és a foglalási felületeken elhelyezett ajánlói bannerek)
  • A Partner jutalékának mértéke 15%, alapja pedig a Kártyatulajdonos mindenkori éves előfizetésének díja

A Sanitas Partner mindaddig jogosult a jutalékra (éves megújítások alkalmával), amíg az általa ajánlott Kártyatulajdonos érvényes előfizetéssel rendelkezik.

A Partner jogosult bármikor kérni az ajánlásai után az Affiliate rendszerben jóváírt és ott kimutatott Affiliate jutalék elszámolását. Az elszámolt jutalék összegről Affiliate Partner köteles a magyar jogszabályoknak minden tekintetben megfelelő számlát 15 napos fizetési határidővel kiállítani és azt elektronikus úton megküldeni a Sanitas Program Kft. részére az [email protected] e-mail címre.

A Partnernek lehetősége van kedvezmény kupon igénylésére a Sanitas Program Kft-től a [email protected] email címre írt írásos megkeresés útján. 

A kedvezmény kupont Partner továbbadhatja ügyfelei részére, akik a kupon használatával kedvezményesen vásárolhatják meg a Sanitas Kártya előfizetést. 

A kuponkódot a Sanitas Kártya oldalán a regisztráció során kell beírni a megfelelő helyre és a rendszer automatikusan érvényesíti a kupon kedvezményt az előfizetési díjból. 

A kupon kedvezmény mértékét a Partner szabja meg, azonban a kedvezmény mértéke nem haladhatja meg a Partner affiliate jutalék mértékét. A kedvezmény a Partner affiliate jutalékának terhére kerül elszámolásra, abból kerül levonásra.  

A kupon kedvezmény remek eladás és ajánlás ösztönző lehetőség, mert a Partner ügyfelei úgy érzik, a Partnernek köszönhetően kedvezményesen juthatnak Sanitas Kártya előfizetéshez!

Célunk, hogy a Sanitas Kártyát minél több emberhez eljuttassuk és olyan szolgáltatást adhassunk, melyek igazi értéket és tényleges megtakarítást eredményeznek a Kártyatulajdonosok számára. 

Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk egyedi megállapodásokra, mely a Partner egyedi igényeinek figyelembevételével kölcsönösen előnyös üzleti koncepciót teremt meg. Legyen szó akár munkavállalói ösztönzésről, extra juttatásról, vagy speciális kedvezményekről akciókról.

Ötleteivel és igényeivel keressen bennünket a lenti elérhetőségek bármelyikén, állunk rendelkezésére!

Csatlakozás

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kapcsolattartó neve