Rólunk

A Sanitas Kártya Program alapítójaként szeretettel köszöntöm weboldalunkon! Csapatommal sok éves magánegészségügyi piacon szerzett tapasztalattal rendelkezünk. Én magam is vezettem magánklinikát, dolgoztam együtt több klinika szakmai programjának kialakításában, így közelről tudtam belelátni a magánegészségügy működésbe, valamint megérteni, milyen szolgáltatást várnak el tőlünk azok, akik gyors, pontos, célorientált és nem utolsó sorban megfizethető ellátást várnak a magánegészségügytől.

A Sanitas Kártya programot azzal a céllal hoztuk létre csapatommal, valamint partnereinkkel, hogy minél szélesebb kör számára elérhetővé tegyük a magánegészségügyi szolgáltatásokat!

Célunk, hogy a lehető legszélesebb szolgáltatói kör bevonásával olyan általános érvényű digitális kedvezménykártyát és egyszerű online foglalási rendszert biztosítsunk a kártyatulajdonosok részére, aminek használatával nem csak kedvezményesen, hanem egyszerűen és gyorsabban megtalálhatják a gyógyuláshoz vezető utat.

Szolgáltató partnereink számára pedig olyan ügyfélkört biztosítsunk, akik szívesen használják szolgáltatásaikat és elköteleződnek a magas minőségű kiszolgálás mellett úgy, hogy versenyképes alternatívát biztosítunk arra, hogy olyan betegkört érjenek el, melyet korábban nem tudtak megszólítani.

A program megvalósításában kiemelt partnerünk a MediCorp Hungary Zrt. által üzemeltetett Medio rendszer, mely a technológiai hátteret biztosítja a Sanitas Kártya program számára.

Bízunk abban, hogy olyan programot hoztunk létre, mely széles körben megelégedettségére szolgál mind a Kártyatulajdonosoknak, mind pedig az egészségügyi szolgáltatóknak!

Mert a Sanitas Kártyát jó adni és jó elfogadni is! :)