Növelje ügyfelei elkötelezettségét saját márkás kedvezménykártyával!

Lépjen szintet a páciens elköteleződésben és márkaépítésben. Biztosítsa, hogy páciensei az Ön klinikájának arculatával ellátott kedvezmény kártyát használjanak.

A Sanitas Partner program lehetőséget kínál közvetlen értékesítésre és ajánlásra is.

 • Értékesítés
  • Értékesítés esetén a Partnernek lehetősége van előre megvásárolni a Sanitas Kártya előfizetésre jogosító kuponokat és azokat értékesíteni ügyfelei részére, akik ezzel díjmentes éves előfizetést kapnak. 
  • A vételár a Santas Kártya mindenkori előfizetési díjának 75%.

 

 • Ajánlás
  • A Sanitas Partner az erre a célra kifejlesztett ajánlói eszközöket használja Kártyatulajdonosok toborzására. 
  • A Partner jutalékának mértéke 20%, alapja pedig a Kártyatulajdonos éves előfizetési díja

A Sanitas Partner mindaddig jogosult a jutalékra (éves megújítások alkalmával), amíg az általa ajánlott Kártyatulajdonos érvényes előfizetéssel rendelkezik.

A Sanitas Kártyát jó adni és jó kapni, mert valós és azonnali értéket teremt a tulajdonosának és kiemelkedő előnyöket biztosít az ajánló részére. 

 • SAJÁT MÁRKÁS KEDVEZMÉNY KÁRTYA

Biztosan gondolkodott már saját kedvezmény kártyán, lojalitás programon. Ez most megvalósul, hiszen az Ön által ajánlott Kártyatulajdonosok az Ön logójával és arculatával ellátott Sanitas kártyát kapnak, amivel a saját brandjét erősíti. 

 • DÍJMENTES FOGLALÁSI FELÜLET

Az Ön szolgáltatásai foglalhatóvá a nagy forgalmú Sanitas online foglalási rendszerbe és mobil applikációba is. 

 • MINDIG ELSŐ A KERESÉSEK KÖZÖTT

A saját márkás Kártyatulajdonosok keresései esetén az Ön szolgáltatásai minden esetben első találtok lesznek a Sanitas online foglalási rendszerében.

A program keretén belül minden olyan technikai támogatást biztosítunk, amivel egyszerűen és mérhetően tudja ajánlani saját márkás Sanitas kártyáját. 

Ajánlói link

Helyezze el weboldalán, hirdetéseiben, e-mailjeiben a Sanitas Kártya ajánlói linkjét.  Medio rendszer használata esetén csak pár kattintás.

Saját ajánlói landing oldal és mobil applikáció

Elkészítjük egyedi Sanitas ajánlói landing oldalát amit akár saját weboldalán is elhelyezhet! Saját mobil applikációjában (amennyiben rendelkezik ilyennel) is elérhetővé tesszük a kedvezmény kártyát. 

Offline ajánlási lehetőség

Helyezze el a Sanitas Kártya plakátját vagy ajánlói kártyáját saját intézményében és az azon lévő egyedi QR-kóddal regisztrált Kártyatulajdonosokat Önhöz kapcsoljuk. 

API kapcsolat

Lehetősége van saját rendszeréből közvetlenül Kártyatulajdonosokat regisztrálni a Sanitas Affiliate rendszerbe az erre kialakított Sanitas Affiliate API integrációjával. 

Egyedi kedvezmények

A nagyobb elérés érdekében biztosítson egyedi kedvezményeket a Sanitas Kártya előfizetési díjából az erre a célra biztosított kupon kódokkal. 

Ügyfélfiók

Kimutatások, statisztikák és elszámolások kezelése.

A csatlakozás menete:
 1. Regisztráció
  • A regisztrációt követően Partner hozzáférést kap a Sanitas Kártya ajánlói rendszeréhez, ahol az összes támogatási eszközt eléri
  • Medio rendszerből pár kattintással aktiválható
 1. Használat
  • Ajánlói linkek kihelyezése (e-mailek, weboldal, foglalási rendszer, mobil applikáció)
  • Saját landing oldal készítés 
 1. Elszámolás
  • Részletes kimutatás, diagrammok, egy kattintásos elszámolás
  • Partner korlátozás nélkül bármikor jogosult az ajánlói tevékenysége után keletkező ajánlói jutalék elszámolására.
 A Sanitas Partner mindaddig jogosult a jutalékra (éves megújítások alkalmával), amíg az általa ajánlott Kártyatulajdonos érvényes előfizetéssel rendelkezik.

Célunk, hogy a Sanitas Kártyát minél több emberhez eljuttassuk és olyan szolgáltatást adhassunk, melyek igazi értéket és tényleges megtakarítást eredményeznek a Kártyatulajdonosok számára. 

Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk egyedi megállapodásokra, mely a Partner egyedi igényeinek figyelembevételével kölcsönösen előnyös üzleti koncepciót teremt meg. Legyen szó akár munkavállalói ösztönzésről, extra juttatásról, vagy speciális kedvezményekről akciókról.

Ötleteivel és igényeivel keressen bennünket elérhetőségek bármelyikén, állunk rendelkezésére! 

IDE KATTINTVA töltheti le a Sanitas Partner Program részletes tájékoztatóját.